gastenboek

13 berichten, 2 pagina's 
28-06-2021
Geplaatst door: Stephan

Zusammenfassung / Samenvatting

Schöne Bilder. Sehr schöne Menschen!

04-06-2018
Geplaatst door: Niels Kouwenhoven

Bedankt voor de gastvrijheid

Ik heb een nacht geslapen bij De Opwelling tijdens mijn fietsreis naar Denemarken. Ik voelde me erg welkom, ik heb heerlijk gegeten, uitgerust en geslapen.

05-02-2017
Geplaatst door: wim bakker

gastenboek

Lia en Anne, jullie Opwelling is na uitgebreide verbouwing uitgegroeid tot een plek van creativiteit, gezelligheid, ontmoeten en genieten van jullie gastvrijheid en niet te vergeten...je laten verwennen door heerlijke maaltijden

24-01-2017
Geplaatst door: Fred en Hennie Staarman

schilderweekenden

Wij hebben 3 keer een schilderweekend meegemaakt. Dat was heel leuk en gezellig. Ook al denk je niet te kunnen schilderen; zo'n weekend is toch heel plezierig .
Lia en Anne zijn geweldig gastvrij!
Fred en Hennie.

22-01-2017
Geplaatst door: Cobi,marjolein ,marrit en anita

We hebben een heerlijk weekend gehad!!! Gezellig met zijn vieren zonder mannen en kids ! Heerlijk! Marrit heeft niets teveel gezegd echt een geweldig huis ! Mooi opgeknapt en schoon !!!!!! We hebben ook aan het muizenhuis gewerkt en uiteraard hebben wij een naaiatelier gemaakt ! Bedankt dat we er mochten verblijven ! Het was heerlijk!
Groetjes cobi, marjolein ,marrit en anita5npj

04-05-2015
Geplaatst door: Jan en Gerdien van der Heiden

verblijf

We hebben een paar heerlijke dagen doorgebracht in De Opwelling. Genoten van vriendschap, gastvrijheid, ruimte, rust en het hanteren van de kwast.... Jan bij het schilderen van planken voor de schuur en Gerdien bij het vullen van het doek! Wat ons betreft... voor herhaling vatbaar!

16-06-2013
Geplaatst door: Dionne en Olaf den Herder

Wat een zalig weekend hebben we net doorgebracht in De Opwelling. Rust en ruimte, voor ieder wat wils en een speelparadijs voor de kinderen. Bedankt!

07-05-2013
Geplaatst door: saakje alderliesten

face-boock ontdekken.

dag Anne en Lia, nu eens contact via face-boock, het ziet er erg leuk uit jullie, buiten-verblijf.
Zo te zien hebben jullie een behoorlijk drukke agenda, met allerlei bezigheden in de Opwelling, veel succes met jullie hobby,s en ontspanning. tot ziens liefs saakje.

15-04-2013
Geplaatst door: Anke van Luxemburg

weekendje in De opwelling

Met enkele (bestuurs)leden van het Interkerkelijk Koor Harderwijk brachten we een heerlijk weekend door in De Opwelling. We maakten een paar uitstapjes o.a. naar het sfeervolle Neuharlingerziel waar we op het boventerras aan de warme chocola of Glühwein gingen.Gezellig met elkaar, veel praten en lekker eten maar de top is natuurlijk De Opwelling zelf.
Bedankt voor je gastvrijheid!

23-02-2013
Geplaatst door: Anneke Andes

geweldig!

Vanmorgen het bericht voor a.s. weekend ontvangen.
Lijkt me geweldig om mee te maken. Helaas zit dat er niet in vanwege eerder afspraken.
Maar een prachtige plek hebben jullie daar.

Hartelijke groet,
ook van Dave